Aceasta pagina vine in ajutorul tuturor ce vor sa-si petreaca timpul liber alaturi de noi ! Chatul care leaga noi prietenii si uneste inimi :D, descriere buna cred eu :D

Pentru utilizatorii nostri am inceput acest website :D ,pentru a servi in intregime lor, cu muzica buna ,articole noi din toate domeniile folositoare tuturor si bineinteles sa petreaca alaturi de noi prieteni :D ! So  Welcome si Enjoy !

O rețea de socializare (rețea socială) este, general vorbind, o rețea de persoane cu scopuri comune, cum ar fi o rețea de studenți, politicieni, dar chiar și de hoți, în contrast cu rețelele tehnice ca rețeaua de telefon sau gaz metan. Rețelele de socializare din web (Internet) sunt numite și „rețele sociale”.

În ultimii ani printr-o rețea socială se înțelege deseori și o rețea (informațională) de utilizatori Internet, bazată pe anumite situri web la care utilizatorii se pot înscrie și interacționa cu alți utilizatori, deja înscriși. Aceste rețele sociale fac parte din fenomenul relativ nou, global, numit Web 2.0. Astfel, membrii unei rețele sociale sunt legați între ei în mod informal, fără obligații, dar de obicei contribuie activ la colectarea și răspândirea informațiilor pe întregul glob prin intermediul webului. Eventual denumirea unei astfel de rețele (informaționale) de utilizatori s-ar putea echivala cu „rețea internetică de utilizatori”

Acest proiect vine in intampinarea voastra pentru a arata si altor utilizatorii de pe alte retele de socializare ca mirc-ul inca exista si se pot lega prietenii frumoase aici si chiar iubiri indeplinite :D :X . Cu ajutorul amicului meu FinuTzuL :D ,vom lega noi prietenii aici alaturi de voi !